Örülök, hogy szeretitek KingInket, ez szép és megható. (Inky Boy, én is téged!!!) Persze arra talán csak ő emlészik, hogy ugyanitt sürgősen elküldött az enyészetbe ("flare rohaggyon meg" stb.), amikor hiába várt rám, merthogy nem volt bekapcsolva a mobilja és nem tudtam lemondani a találkozót (januárban).
Másrészt. Ez az idétlen "békepárti" hiszti teljesen felesleges, az ügy tkp. kizárólag kettőnkre tartozik. Két okból írtam ide: (1) pedagógiai (HATALMAS SIKER!); 2. lásd első bekezdés (VENDETTA!!!).
Ink > Azért írtam, hogy teljesen lényegtelen a múltkori válaszod, mert nem akarlak elszámoltatni az utóbbi – pontosítok – 7 hónapodról, csak azér basztatlak, amit NEM csináltál. És nem kértem rajtad számon személyes érzelmeket, csak 2 CD-t...
(Aki nem hiszi, járjon utána a nemtomhányadik hozzászólásban.)
Egyébként most már nem köllenek, sózd el őket valahogy. Tényleg nincs harag stb.
Bazheg, népszerűbb vagy, mint valaha! :-))) EZT még behajtom rajtad!) (A slájmit csak ezeknek a korlátoltaknak a kedvéért nyomattam be.)
(Gallupot most oldom savfürdőben. Aki kér még belőle 1 cafatot, sürgősen jelezze!)