Törölt nick Creative Commons License 2002.08.23 0 0 45
"Amúgy meg, ha érdekel, milyen a polfórum stílusa: pontosan ilyen, mint ezé a topicé. Sajnos. :-("

ááááá, ennek a topiknak a stílusa, melyre a finom irónia jellemző inkább, mintsem hardcore anyázás, egy ksirnás körmenet hangulatához inkább áll közelebb, mint a polfórumhoz.

a polfórumon ez a topik úgy szólt volna, hogy linus a palesztin terroristák/cia/karvalytőke/kgb/olasz maffia/kommunisták/fasiszták/anarchisták/monarchisták stb. stb. világméretű összeesküvése érdekében akarja a világot tönkretenni.

de azért neked is sikerült jó adag paranoiát összehozni ;-) én ugyan nem olvasok kernel-flame listákat, nem mélyedtem el a linux kernelében sem soha, egy apróság azonban szerintem az egész érvelésed nevetségessé teszi. ugyanis nem linus torvald ténykedésén múlik a gnu/linux mozgalom. természetesen fontos figura benne, de ha neaggyisten holnap vmi történne a linuxszal, percek alatt többezer fejlesztő nyomná a bsd-kre, beos-re, akármire a gnus progikat. egy egész mozgalmat meg nem lehet megvásárolni.

Előzmény: Makkos (38)