ds9 Creative Commons License 1999.03.24 0 0 90
Kedves Rascal,

Ha elindítom akkor elég szépen muzsikál, szereztem a QT3-hoz egy hivatalos QT Pro upgrade-et és High colorra van állítva a gép.

Hétvégén lecipeltem a gépet az u.n. házimozi helyiségbe ahol most van vendégségben egy sony data vetítő / 800x600 /, rákötöttem a gépet, a hangkártya kimenetet az Onkyo erősitőm egyik bemenetére / egy kicsit búg, zajos, de ez a kábel vagy a pc hibája lehet /, bekapcsoltam mindent / szubbasszus, projector, erősítő, /.
A Quicktime upgrade ad választási lehetőségeket, hogy mekkora méretben akarod nézni / full képernyő természetesen, alul felül fekete csík /.

Sony projektor teljes zoom nyitásban / cca. 2m átmérő /, hangerő hangosan.

Na. itt lett vége a világnak, a trailer Dolby surround-ban szól és hangosan nagy képpel / mint fent /, egyszerűen:

BE KELL SZARNI !!!!!!!

Nincs más lehetőség.

Hétvégén errejáró unokaöcsémnek megmutattam így / ő még nem is látta sehogy /, és hát dobtunk egy hátast / én már többedszer /.

Tessék azt elképzelni amikor a trailer elején elindulnak lefelé a géperejü járművek és a szubbasszus úgy melbelök, hogy csak.A többiről meg ne is beszéljünk, pl. amikor Obi-van az "erővel " ellöki a robotokat, az se semmi.

Eleddig azt hittem, hogy az embernek a kielégüléshez egy kedves hölgyre vagy más források szerint a jobb kezére van szüksége.

Ez az elmélet meg van dőlve.

Előzmény: Rascal (89)