shabbarulez Creative Commons License 2002.08.22 0 0 411
Ma voltam Szilvinél de Áki sajnos nem volt ott és eddig a emailemre sem válaszolt így nem tudom mi történt a hosszú hétvége alatt. Szilvi szerint volt lézer telepítés és a mára beharangozott micro feléledés is megtörtént, így elméletben legalább a Vizi 2-4-ben már lennie kellene netnek, de ha él a lézer máshol is. Nem tudom mely házkban történt már meg a kábelezés, nállunk már biztos megvolt, ha valaki tud ezekről valamit írjon bátran. Péntek 11-re kértem hogy jöjjenek a szerelők a lakásba bekötni a kábelt, de csütörtök zűrös volt Szilvinek ezért lett péntek, ezek szirint máshol is mennek a bekötések.

Az iskolával ma sem tudott Áki tárgyalni, mára tolták el, jó lenne ha már végre megállpodnának mert így soha nem ér el ide a net. Szilvi szerint e hét végén meglesz a beüzemelés, de az ő szavára nem adok annyit mint amit Áki mond.

Jah Szilvi szerint vannak szerelés szempontjából problémás házak, amiben baromi nehezen lehet vezetéket behúzni, mert nincsenek szerelő aknák és kiépített alagutak a csöveknek, kábeleknek. A mi házunk(3 szintes a Varsában) ilyen, azért végeztek gyorsan, a melletünk lévő 4 szintessel szenvednek. Már láttam az asztalán új papírokat amiben a garázstulajdonosokat kérik meg hogy a garázsokon keresztül vihessék el a kábeleket egyik lépcsőházból a másikra. Hát szerintem ez kivitelezhetetlen, mert senki nem fogja nekik kinyitogatni a garázskaput akkor amikor éppen kérnék. Itt szerintem megint újabb nagy probléma elé néznek. És állítólag az Vitorla mentén az összes hasonló 4-es ilyen. Keton erről tudsz valamit, utánna kérdeznél a kk-dnál milyenek a kábelbehúzás feltételei nállatok, vannak e szerelőaknák meg kábelalagutak a házatokban? És ugyanezt mondta Szilvi a Vizi 2-vel szemben lévő házra is. Nem tudom hog a mőgőtte lévő Őrlős házak mennyire a klónja. Dr. Brain, te mit tudsz róla, nállatok milyenek a lehetőségek?

Szóval újabb problémák, újabb hátráltató tényezők. Nem akar ez gyorsan haladni hogy a fene egye meg, pedig de jó lenne már mindenhova net ha még csak lézeren is. Aztán jó lenne már egy pozitív HIF döntés és húzhatnák már a földbe az üvegszálat. Nincs nekünk szerencsénk valahogy ezen a ltp.-en netügyileg. :(