Kedves Almera II!
Ismét több dologra reagálnék. Előrebocsátom, h. csapongok.
1) Te szegény! Asszem senki sem irigyel most. És valószínűleg a Volvo-s is a pokolba kíván. Keveredj ki mennél előbb ebből a slamasztikából. CASCO-d van?
2) Nem pletyka, igaz. Név szerint nem ismerem a szerelőket (még :-)). De arcra nagyon is. Korábbi Nissanomat (Terrano) egy híres raliversenyző Nissan képviseletétől vettem (síma dealer). A nála dolgozó emberkék sifteltek tovább a Máriássy utcába. Róluk beszélek. Egy olajcsere ott tiszta ráfizetés volt. Lecserélték kéfretlenül az ablakmosó folyadékomat is "fagyállóra" októbertájt, aztán hajszárítózhattam a jégdugókat a rendszerben... Mindezt persze aranyáron. Gondolhatod, akkor voltam ott utoljára.
Azt már csak hallomásból tudom - bizonyítékom nincs - hogy a neves tulajt is átverték, nem nézett folyvást a körmükre. Elévült, spongya rá.
3) IDA valóban kecses. Sok tetszetős megoldást találni rajta. Szeme, szája, feneke... Ha valami nem tetszik, hát a műszerfalba épített sok-sok műanyag. Színe és illesztése. De ez mégsem egy 10 milliós kocsi, nem várhat az ember fabetétet (imitációt)...
4) Hallottál már a skóciai kék színárnyalatról? Nos IDA színe ez. A forgalmiban ez áll: középkék...
5) Mielőbbi gyógyulást az Almerának
6) Álnév? Ha valakik nagyon akarják, eljutnak addig a gépig fizikailag, amelyiken bejelentkezel. Lehet az privát vagy netcafés v. munkahelyi. És onnan már csak egy lépés választja el őket Tőled. Ilyen ügynökök, sz.t. szakértők voltak, vannak és lesznek. De ne politizáljunk, maradjon meg ez az autós fórum annak, aminek szánták.
7) Alkatrészellátás, Ausztria... Nem tudom, meddig tartozunk még a lesajnált, gazdaságilag nem nagykorúként kezelt országok körébe. Nem EU-csatlakozás függő kategória. De ne tovább, lásd 6) pont vége.
Nissan for ever(ybody?!)!