Hollófekete Creative Commons License 2002.08.21 0 0 757
NEVERGREEN!!!!

"ÁRNYAK FÖLDJE VÁR
BÉKÉT NEM TALÁLSZ
IDEGENNEL HÁLSZ

TESTED MEGGYALÁZ
LELKED SÍRBA SZÁLL
ÉDENBŐL KI-ZÁR"

Édenből-Énedből, huhuhu:))

De lehet hogy csak direkt szopat a nagy ÉN...

pontosan!:)) vagy nem is egyszerűen szopat, hanem EZ EGY JEL VOLT: az első hozzászólás sokban különbözött, de a Gonviselés, hehe, tudatta velem, hogy újat kell írnom:)))

...(valahogy ez szó a nagy szuperszubj...számítógépre, az ENIAK-ra emlékeztet..)

öőőő...mi az az eniak?

tudod, pszihoterror, várja hogy begurulj és beleugorj a belső tengeredbe..Mihelyt magadba fordulsz, elveszett ember vagy :)

hihihi, és hallottál már azokról a véleményekről, amely szerint Nietzsche akkor világosodott meg, amikor elmeroggyant lett?:-) IGEN! ÖNMAGADBAN KELL "ELVESZNED",(MIVEL ÚGYIS EL KELL VESZNI) MERT HA "MÁSBAN" VESZEL EL, AZ GÁZ...

Ez magyarázat lehet az elromlott lemezre is.A gép ugyanis az embert annak saját fegyverével, a lélekkel fogja elpusztítani.Gép testben gép lélek.Haha.

fogalmazzunk inkább úgy, hogy a gép úgy győzi le az embert, hogy elsorvasztja az ember-léthez szükséges lelket...

nem fogod elhinni, de mi húgommal otthon úgy szólítjuk Fatert, hogy Gép. Ami másoknak az "Apu", az nálunk a Gép. (ez tényleg igaz, hosszú névmutáció során alakult ki, tavaly ilyenkor pl még Géc volt) Este a tévéhíradó után megvizsgáljuk a foteljában, hogy nyitva van-e a szeme, ha igen, megállapítjuk, hogy "még működőképes" hehehe:) Fater mindezt teljesen úgy viseli mint egy gép: rezzenéstelenül. ÉN EGY GÉP FIA VAGYOK:)
elnézést ezért a szentimentális kitérőért, höhö:)

Reménykedni rohattul nevetséges és felesleges dolog, nem? Tán épp azé nem fogja megnyomni mer akkor is valami okosabbat fog kitalálni amiben reménykedhet.

HÚHÚ EZ NAGYON IGAZ!!...igaz. bocsi.

milyen zseniális zenekar ez a Nevergreen. A zöld a remény színe.

break
folyt köv.

Előzmény: EdgeCrusher (754)