Almera II Creative Commons License 2002.08.21 0 0 492
Na, én meg összetörtem az enyémet múlt csütörtökön. Beleszálltam az előttem vészfékező Volvóba. Mondom VOLVO-ba.

Sérülések: lökhárító, hűtőmaszk és sajnos maga a hűtő is, jobb első lámpa és sárvédő, motorháztető. Mindkét légzsák érthetetlen módon kinyílt, övfeszítők szétpukkantak. Füst, büdösség, mintha petárda robbant volna. A kár állítólag kétmillió forint, holnap lesz a 'szakértés', onnantól számítva HÁROM HÉT a javítás (az alkatrészek miatt).

Úgyhogy átérzem a problémádat, ne számíts hamar 'elektronikai tömbblokkra', nem sietik el a dolgot. Érthetetlen, hogy a vezérképviseletnél alapvető dolgok, pl. karambolnál tutira cserélendő alkatrészek (légzsákpanel vezérlővel, övfeszítő, hűtő...) miért nincsenek raktáron, és Ausztriában miért van MINDEN raktáron. Na mindegy, most anyukám Daihatsu Cuoréját hajtom, kicsit óvatosabban :-(

Az Ida nevű delfinhez azért gratulálok, mert eszement jól néz ki ez az autó. Most nagyon eltalálták a dizájnerek a kocsit, nem úgy mint szegény Cherrynél :-)) de azért az is aranyos, bár az alfások ezt biztos cáfolják (Alfa Arna...)

Előzmény: CsipkeJozsika (491)