MESSERSCHMITT: Az, hogy a JLC gongon üt, az semmiféle módosítást nem jelentett a szerkezeten, kicsit más a kalapács formája, és a szerkezetet körülöleli egy kis, egy szál csavarral rögzített spirálgong, azért ez a percütőtől még meglehetősen messze van. Amúgy a szerkezet szerintem előállítási oldalon szinte semmivel sem lett drágább ettől, viszont szebb a hangja, egzotikusabb, bár sajnos emiatt kicsit halkabb is, de a célnak így is megfelel. A JLC-t a POLJOT-tal meg valóban abszurd összehasonlítani, ezt én is elismertem, viszont az árak azok, amelyek elgondolkodásra késztethetnek, a POLJOT soha nem léphet egy dobogóra a JLC-vel, de - ellentétben a hamar tönkremenő olcsó kínai és (és a gyengébb japán) órákkal - megbízható és tartós, esztétikus, funkcionális órák, és az ár/teljesítmény viszonyuk a nagynevű svájciaknál jó nagyságrenddel kedvezőbbek!
A M21 meg csúcs! Főleg az eredeti kék plexi műszerfalával, a csöves, ládányi rádióval, amiből fahangon szól a dunnyuska! What a feeling! :))))
A kesztyűügy meg tetszik! Látom magam előtt a hölgyet gumikesztyűt húzni (a'la Beavis & Butthead Do America), aztán "cabinet searching, deep and hard". Ha jól emlékszem annakelőtte e célra konstruáltam a Kabinroller Freezert! ;))))
ORAGYUJTEMENY