zalafácán Creative Commons License 2002.08.21 0 0 244
A csödei földesúr-parasztnak már nem kell nyilvánosság. A kampány idején még minden nap szerepelni akart a megyei lapban.

Zalai Hírlap, 2002. aug. 19. hétfő, 3. oldal:

- Interjú nincs, nyilatkozat nincs - mondta Boros Imre, amikor Csödén utolértük telefonon.

- Két számot ajánlok a figyelmébe. Vonjon ki 1965-ből 1947-et. Mennyit kap?

- Én interjút szertnék kérni Öntől...

- Az sajnos nincs. De ha valamit leír, és esetleg a rácsosig el akar jutni, akkor azt ír, amit akar, de ezt a számot figyelmébe ajánlom.
...
- Arra gondol, hogy a közölt papír hamisítvány? - érdeklődtünk.

- Nem gondolok semmit. Az Ön éles észjárására bízom, és erre hivatkozom is, ha valami szart leír.

- Mit ért azalatt, hogy ha a rácsosig el akarok jutni?

- Ha oda ír, oda is eljuthat. Ha például rágalmaz. Ön azt ír, amit jónak lát, mert szabad, mint amadár, de ha a szbaadságával rosszul él, vessne magára. Ezért ajánlom a két számot.

- Dávid Ibolya felszólítására válaszol?

- Ne kérdezgessen, mondtam, hogy semmire nem válaszolok. Komenyista lapoknak nem szoktam interjút adni.

...

Boros Imre volt az elmúlt időben a lapunkban legtöbbet szereplő politikus. (Archívumunk tanúsága szerint 1998-tólnapjainkig 140-szer szerepelt lapunkban). Ettől függetlenül nekünk egyáltalán nem hiányzik, ha nem ad interjút. Olvasóinknak, akik az ő választópolgárai is, azonban igen. Dávid Ibolyához hasonlóan joggal várják a zalai emberek, hogy megszólaljon.
Eddig ennyire futotta tőle.