goldnigga Creative Commons License 2002.08.21 0 0 4235
Szasz Robzon,
Újra itt vagyok hát szakértsünk továbbb....
Tehát...
A térdem valóban recseg guggolás közben de most elkezdtem egész kicsi súllyal csinálni.
Bár valszeg kis "gyökérnek" néznek a teremben hogy 60-70kg-al guggolok de hála Istennek az utóbbi időben kinőttem ezt a mentalitást hogy azt lessem ki mennyivel.......hahaha:)
A súlyzós edzéseimet a következő módszer szerint csinálom most(ez majdnem minden gyakorlatnál így csinálom)A véleményedre lennék kiváncsi sz'al:
(vegyük mondjuk a fekvenyomást ferdepadon:)
Az első két sorozat kisebb súllyal, a következő sorozatnál emelem a súlyt és végig minden sorozatnál emelem(az első kettőnél 12-es ismétélést utána 8-as ismétlést csinálok).
Miután a bemelegítő 2-ön kívül csináltam 5 sorozatot megkérek egy segítőt és minden 4.-ik ismétlésnél levesz nekem egy tárcsát(kereten csinálom tehát megoldható) és folyamatosan megállás nélkül visszamegyek a kezdeti súlyra.
Ha jól tudom ezt kiégetésnek hívják és elég kellemesen megdolgoztat.
Külön aerob edzést nem végeztem eddig (pedig fogyni szeretnék ha még nem mondtam volna heh) csak edzés végén negyed óra taposó-negyed óra bicikli.
Ja és a kajcsi:
Főleg párolt zöldség-egy csepnyi olajon hagyma-cukkini-gomba-répa....(de azt hiszem a fűszerekből vissza kell majd csippenteni)nagyon finom amúgy vagy "cukkinihajócskán" szója és zöldség ilyesmi.
Mivel húst nem szívesen eszem ezért jó lenne még valamit kitalálni fehérjeforrás gyanánt de ilyen turmix szarokat nem akarok inni.

Na most várom a "lecseszést":)))))))!

Üdv:

Gnigga

Előzmény: Robzon (4208)