panerai
2002.08.21
|
|
0 0
6859
|
ATP: „L.U.C 1.96-ját…, semmi különleges faxni, ……., sorozatgyártás, mégis ronggyá veri a Microstellás-Gyromaxos szuperpuccos Rolex/Patek kronométercsodákat…” ez azért elég durva csúsztatás a LUC semmivel sem olcsóbb a Patek/ Rolex puccnál tehát a LUC is pucc (és még rímel is) a sorozatgyártásával is nehéz védeni mert a Rolex werk még nagyobb sorozatban készül és egyébként se bántsátok, mert véleményem szerint a 3135-ös a legmegbízhatóbb szerkezet. ATP a legnagyobb tisztelettel vagyok feléd hiszen tőled tanultam eddig a legtöbbet technikailag, és abban valóban igazad van hogy a GUB 39 (régen 10) és a Union 26 utolsó csavarig megegyezik de nekem volt mind kettő és életben látni a 39-est sokkal, nagyon sokkal felemelőbb érzés én ezen érzés után nem tudok a két szerkezet között egyenlőség jelet tenni. Visszatérve a 3135-ös werkre pont a Glashütte hirdeti magát azzal, hogy övék a világ második legnagyobb automata szerkezete a 3135-ös előzi csak meg, persze csak akkor ha a Panerai lebutított Valjoux 7750-es OPIII-át nem számítjuk hiszen én nem a chronograph szerkezetekről beszélek most. |
Előzmény: APT (6855)
|
|