Tiborc Creative Commons License 2002.08.21 0 0 148
Tiborc 2. számú közleménye:

Az MSZP által terjesztett röplap kapcsán a választókat levélben megkereső SZDSZ jelöltnek a mellékelt válaszborítékban a következő levelet juttattam el.

Dr. Lantosné Fésűs Éva Úrasszonynak!
Tisztelt Asszonyom!

Tisztelettel vettem a hozzám eljuttatott választási anyagot, és a címzett szíves felhatalmazásával én válaszolok Önnek, írásban és az interneten is.
Csatolom levelemhez az Ön ajánlásában szereplő Bihary Gábor MSZP – SZDSZ – Centrum által ajánlott jelölt pártjának választási kampánylapját, az ezzel kapcsolatban írt levelemet a III. kerület polgármesterének, Tarlós Istvánnak.

Tisztelt Asszonyom!

Van egy momentum, amelyet nem lehet szó nélkül hagyni. Nem Önnel, hanem az Ön által képviselt szatelitpárt, és annak természetes szövetségesével van komoly ellenérzésem.
Nevezetesen Bihary Gábor jelöltjük internetes ámokfutásával, és az MSZP politikai lejárató kampányával, amely ellen szerény lehetőségeim szerint szót emeltem.
Jogi aggályaimat leírtam a polgármesternek, ez a része nem Önre tartozik.
A nagy testvérpártja a helyi választásokba behozta a pártpolitikát, így én is joggal hozhatnám be.
Joggal vitatkozhatnánk azon, hogy ez a kép úgy égeti le Békásmegyert, hogy ahhoz képest a Reichstag égése…. Kapcsolhatnám a történelmi párhuzamot, hogy a barna, zöld, és vörös önkényuralmi rendszerek egykutyák, de ez félrevinné a vitát.

Egyetlen kérdésem van Önhöz: az Ön által ajánlott jelölt eddig nem határolódott el a kép mondanivalójától.
Pártja már rálőcsölt egy kétes múltú egyént a népre. Sikeresen.
Bihary Gábornak az ilyen kétes fotókat közzétevő párthoz kötődése viszont felvet egy kérdést: nemzetbiztonsági szempontból kockázatos egy olyan párt jelöltjét támogatni, aki később a párt mocska miatt zsarolható lesz?
Nem beszélve internetes ámokfutásáról, amely szintén kockázati tényező?

Kérem, gondolja át javaslatát.
Tőlem akár megbeszélheti régi ismerősömmel, Mécs Imrével is, aki jelenleg szorult helyzetbe került félresikerült parlamenti szerepvállalásával. Ő is nemzetbiztonsági kockázati tényezővé vált.
Ne okozzanak ilyent a helyi politikában.

Javaslatát öreg békásmegyeri barátom elutasította.
Én is.
Nekem csak az Internet jut véleménynyilvánításra.
Levelemet ott is közzéteszem.
Tisztelettel a nick:
Tiborc