te_o Creative Commons License 2002.08.20 0 0 6857
APT!

Az Omega sikspirallal gyartja a Co-Axial -t. (Nem csak itt adhatnanak ra jobban, bar ketsegtelenul remek ora).

Azert az a Glucydur nem volt ismert 150 eve... :)
Egyebkent a gyartasi turesek finomodasa nekem is megfordult a fejemben, hiszen ma szinte teljesen egyforma billego-rugo rendszereket tudnak csinalni. Nem hiszem, h. az alap ETA verkeket kulonosebben szabalyozgatnak, nagyjabol, tokba, azt' mehet. Megis viszonylag pontosak!
A B2809 pedig igen jo billego-rugo rendszerrel rendelkezik szvsz, es meg a Breguet-spiraljara is szvsz. tobbet adtak, mint az atlagos orakera (Zim, Raketa, Poljot - az oroszok meglepoen sokszor alkalmaztak!). Meg hat a hatalmas billego - elegge kronometeres kulso. Plusz a fedokovek mindenhol.
Mas: talalkoztam en mar olyan excentercsavaros szabalyozoval, ahol tobb utanallitas is lehetseges volt, mint amit a csavarral lehetne, csak a befogo kart magat kellett eltolni, finomitani meg a csavarral (noi Certinaban).
Egyebkent ujra "hadrendbe allitani" egy mar kifutott verket szerintem meg az oroszoknak is sokba kerulne, ki tudja, hol vannak mar a dokumentaciok is, uh. tenyleg magasra tennek az arat. De ilyet nem fognak csinalni, sajnos. Uj, korszeru verket kifejleszteni sincsen penzuk. Szerintem el fognak sajnos tolodni az ETA-vonal fele. Kar...

te_o
www.teora.inf.hu

Előzmény: APT (6855)