Kedves TL :-)
Először is én, mint nick elnyomott vagyok ugyan, aminek története van, ami ha épp érdekelne, ezen a linken elolvashatod... én be szoktam nézni a nick-ek adatai mögé, amit magukról leírnak... sokszor érdekes, sokszor jellemző... kukants be hozzám, a WEB-es elektronjaim ha szívesen nem is láthatnak, mesélnek rőlam :-)
E nick mögött élő emberizink elég stabilan és meggyőződésesen materialista világszemléletű, aki sokszor hangoztatja, hogy nem ateista, lévén nem tagadja az istenek létét, hanem nem látja bizonyítottnak, sőt sokszor még bizonyíthatónak sem ezen állításokat, ám materializmusát átszövi némi szkepticizmus is a világhoz valá hozzállás tekntetében, így minden stabil gondolata ellenére meghagyja a kiskaput a sok isten mindegyikének, akár az egyetleneknek is :-)
No de félre líra, félre humor, elő a farbával: most jöttem Duna-nézőből - Vác-tól Lánc-hídig pár ponton, ahol porontyimmal járni szokánk, hááát bizony a víz az úr... -, s elég fáradt vagyok, így holnap kapod meg tőlem ami illik a most még csak átfutott, s nem megemésztett gondolataidért, amiket ezúton most megköszönök, s egyben e szavakkal el is köszönök :-)))