nemzenesz
2002.08.18
|
|
0 0
203
|
Sziasztok Kekvillam meg a tobbiek!
Most jottunk vissza, ugyhogy van 1 csomo friss papiralapu informacio. A GPS-re nem nagyon van szuksegetek, minden eleg hulye biztosan ki van tablazva (kulonben vittunk, es vegigloggoltam az utat, ha kell el tudom kuldeni Fugawibol).
Off-road driving forbidden es fizikailag nem is nagyon lehet, ahol meg igen, ott nagyon tilos. Valahol talakoztunk egy emberrel a sivatag kozepen, aki arra vigyazott, hogy az ott talalhato 500 meterszer 1 KM-es zold teruletre senki se hajtson ra autoval. Szerintem aznap mi voltunk az egyetlen arrajaro. Nyugis egy szakma.
Benzinkut mindenutt van csak a felfoldon dragabb. 95 os benzin: 91-113 ISK, gazolaj 49-60 ISK
Errol jut eszembe, ha valakinek kell, van terkepem is, papiralapu 1:500.000 meg 1:250.000 meretaranyban, szines lezerrel kinyomtatva, meg CD-n is az egesz. Postai utanvettel elkuldom oket, a CD-bol korlatlan szamu van.
Kulonben terkepeszetileg nincsenek a toppon, bar mindenutt lehet terkepet kapni, azok nem mindig fedik a valosagot.A tablak alapjan jobban el voltunk. Mi a felfoldre egy Vitaraval mentunk, ami eleg also hatareset volt, amivel ott kozlekedni lehet. Egy nagyobb kereku auto szerencsesebb.
Nemzenesz |
Előzmény: kekvillam (122)
|
|