tivald Creative Commons License 2002.08.16 0 0 72
Igazad lehet. Eddig ez így nem kristályosodott bennem, de tényleg az üzlet lehet az oka, hogy rengeteg apróság azért még hibádzik a játékból. Mert tényleg szépek mondjuk a yachtok, meg a nők is elég gömbölyűek, de én mégis jobban örülnék, ha inkább egy marcona arcú pályabírót látnék néha, aki beinti a sárga zászlót, vagy legalább a futamot leinti. Miből tartott volna?
A faszi pedig valóban inkább hasonlít a Palikra, mint egy csapatfőnökre. Inkább kommentátoros jellege van, kevés benne a taktikai jelleg (leszámítva azt, hogy az utolsó körben rámszól, hogy most már ne b@sszak el semmit :-))
Amúgy szerintem nem kell olyan erőgép, mint ahogy a cikkben írták, nekem egy 950-es Duronon egy régi Gef2-vel még egyszer sem szaggatott, még Monacoban sem, tömegjelenetnél sem, pedig minden "high detail"-en van.

Ami még hiányzik nekem (vagy legalábbis mutatóba, választható opcióként elmenne), hogy nincs Safety Car, meg új start, meg semmi ilyen. Ha az első kanyarban széttöröm az egész mezőnyt (persze csak a látvány kedvéért :-)), akkor is ugyanúgy megy tovább minden, mire köv. körben odaérek már hűlt helye az egésznek, mint ahogy a leszakadó alkatrészek is szépen eltünedeznek (lassításon jól láthatóan) maguktól. Most akkor a beton az hiper-szuper élethűen kormánytkézbőlkirántóan egyenetlen, de a leszakadó terelőszárny az ripsz-ropsz elillan? Meg számomra egy kicsit kihalt az egész pálya, főleg a box-utca, dehát ugye jövőre is kell valamit tartogatni :-)

Na csáó mindenkinek,
tiv

Előzmény: Nono76 (71)