kandur_bando Creative Commons License 2002.08.16 0 0 11
Sziasztok!

Na én is elkövettem azt a hibát hogy megnéztem ezt a "műalkotást" háááát...

Bugyuta Ámerikái sztori százszor felhasznált klissé szerint ( Szvsz van egy forgatókönyviró progi amibe betáplálnak pár paramétert és kidobja a kész forgatókönyvet:-)) ) ami azonban gáz az az hogy ez az autóversenyzésről azon belül is a pár évve ezelőtti C.A.R.T. sorozatról szól és mint ilyen elvárhatnánk jogosan valami hozzáértést. Az egész versenyzésről abszolúte nem tudunk meg semmit ( esetleg azt hogy lehet a hácsó kerékkel felvenni a pályán 3 érmét!) az "akciójelenetek" és a balesetek kb olyan hatást keltenek mintha mondjuk a Gp4-ben direkt balesetet kreálsz kezdő szinten( 30 méter magasban repülő autók stb...) Az meg ahogy a CART kocsikkal végigrongyolnak a város uccáin na azon már hangosan röhögött az egész mozi sőtt voltak akik tapsoltak is... Ja és ezek után azmárcsak természetes hogy a versenyben vezető profi pilóta miután riválisa balesetet szenved ( 150 m repülés a fák koronái felett majd landolás az oválpálya közepén lévő természetes tóba!) satufékkel megfordul a pályán kikerül mindenkit odanyargl a balesthez( kb 500 méter a teljes gázzal haladó forgalommal szemben) kiugrik majd elkezdi menteni a magatehetetlen versenyzőtársát aki természetesen fejjel lefelé a vízben tartózkodik beszorulva a gépébe(!) majd megérkezik a nagy rivális is és ketten együtt mintegy 5 perc alatt kimentik az roncsból barátunkat éppen a lángra gyúló üzemanyag előtt( metanol) majd ezután a mentőszemélyzet is befut ( kb 5-6 perc!) há' granulálok Slynak aki ismét elkápráztatott "szinészi képességeivel ( elmond vagy 8-10 közhelyet grimaszol stb...) de legfőképpen magamnak gratula hogy sikerült végignéznem ezt az átlagamerikai számára készített infantilis baromságot amiből csak egyvalamit hiányoltam a végén azt hogy melyik számítógépes szimulátorjáték filmes adoptációja...