Meia_Lua Creative Commons License 2002.08.16 0 0 475
Sziasztok!
Tegnap elméleti nap volt, ma már túl vagyok a gyakorlati tapasztalatok egy részén:O)

Tegnap este elnyargaltam és vettem egy Rocco 10745 dekódert.
Kiváncsiság gyanánt beletettem a DB215-be azt hittem sírvafakadok mikor elindult 128 lépéses módban :O))) Azonnal megértettem azokat akik ilyennel találkoztak életükben elöször és azonnal beleszerettek a digital-ba! Az új dekóder ott is maradt, inkább a régivel kísérleteztem.

Fogtam a régi alap dekódert (10743?) és nekiálltam forrasztani álmosságoban vétettem egy "apró hibát" a két csörgőm közül a régi, 3 pólusu motorral szereltet szedtem szét és álltam neki szétforrasztani. (Még véletlenül se összetéveszthető a kettő, de nekem sikerült) Miutánn fenn voltak a motoron a vezetékek, csak akkor vettem észre, hogy hülyeséget csinálok. Kiváncsiságból kipróbáltam, működött. Gyorsan be a kardánok, fel a sínre. Ment, és szépen vitte a csörgőt a régi motorral is. Úgydöntöttem így hagyom, az új meg kap egy 10745-öst.

Most jön a "hoppá". A régi dekódernak csak 7 vezetéke van. Maradt kettő az első-hátsó világításra és a kék amit nem kéne abajgatni :O) De akkor hova kössem a ledek (-) felét???
Nem álltam neki kísérletezni, féltem, h elküldöm az örök vadászmezőkre a szerkenytyűt inkább titeket kérdezlek.

Előzmény: Törölt nick (474)