Floriol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 443
Hi!

Én is reagálnák és semmi féleképpen nem ellenségese:) Mondjuk én nem vagyok programozó, de az biztos, hogy a web-nek és a html oldalak felépítése és tudása nem a trükkös böngészőktől kell hogy függjön. Magyarul vannak szabványok...stb
Java is egy szebvány. Amit a M$ csinált a java-val az nem korrekt. Olyan mint az indiánok helyzete:) Te épitesz egy kéglit, megengeded, hogy néha átmenjek a kerteden én pedig átviszem a kerteden a vasutat:) A kert a tiéd de én szarok rá!!! Rajtad kívűl soknak jó lesz, de te nem fogsz aludni és elvettem egy kis főldet is tőled.

Rengeteg böngésző létezik és sok operációs rendszer. Amit a java-ról írtál már azért sem igaz, mert ha megnézed a java konzolod, akkor láthatod, hogy sok esetben megsem kezdi letöltenia a Sun Jre a appletet. Na vajon hogy lehet ez? Egyik oldalon megy 10-ből 10 java másikon 10-ből 10 nem megy. Ha nem tudja futtatni az appletet akkor elkezdi letölteni és kiírja, hogy nem tudja értelmezni...stb

Nem véletlen, hogy a M$ levette a saját java verzióját és ezentúl a Sun félét lehet telepíteni. A sok pancser aki M$ javara programozott most meglesz szorulva ugyanis már az xp is Jre -vel megy.

Azaz csak az fogja tudni használni akinek régi az op rendszere:) win 98/95.

De tovább megyek amelyik programozó/oldal csak a M$ java-ra fejleszt az komolytalan. Milyen oldal az amely csak IE-6+M$ java-val tekinthető meg.
Gyermeteg nem? Lassan de biztosan növekszik a más op rendszer használók tábora. Én pl: Mandrake Linuxot használok, de már win alatt is Mozillával nyomultam:)

Ott az a helyzet szerintem, hogy nagyon jó az IE sőt király de ha gondja van akkor sz összes erőforrást ráfordítja, ha fagy akkor ránja az egész rendszert. Ez alól az XP kivétel, de nem cool az hogy bármely alkalmazás képes a processzort 100%-os kihasznállásra, azaz addig nem tudsz semmit sem csinálni. 2-3s ig zombi a géped. Linux alatt ha meggebedsz sem tudsz 50% fölé menni. Zenélés közben tudsz video klippet hallgatni + mind az 5 virtuális asztalod megtöltheted alkalmazásokkkal akkor is válaszolni fog az x sever és a hang kártya. Kisé elkanyarodtam:)

Részemről...

Előzmény: rumci (441)