Sziasztok!
Idestova két hete már, hogy a Cure fellépett a Szigeten, de én még csak most jutottam el odáig, hogy körülnézzek ezen a Fórumon. Ja... Bár nem kenyerem a dicsekvés, de el kell, hogy mondjam, hogy ott voltam Robert Smith sajtótájékoztatóján, és néhány képet sikerült is készítenem "őrobertságáról". Sajnos, elég agresszor volt a (profi) fotósok többsége, így aztán nem lettek túl jók a fényképeim, mivelhogy nem sikerült közel férkőznöm Robert Smith asztalához a nagy tülekedésben. Amúgy, elég gagyi kérdéseket tettek fel neki, és én ordítani tudtam volna dühömben, hogy az én - szerintem - jó kis kérdéseimet totál feleslegesen állítottam össze a "nagy napra". "Fész tu fész" interjúra persze nem volt lehetőség... Legalábbis nekem... Na, mindegy... Az egyik cikkemet már olvashatjátok a következő oldalon:
http://www.zeneforum.hu/index.asp?cat=main&mid=6&newsid=9376
A másik majd egy osztrák ill. német lapon fog megjelenni.
Igazándiból azonban azért írtam, hogy megkérdezzem, kinek vannak meg a következő Cure videók, jó minőségben:
- 02 03 00 Brussels Ancienne Belgique PRO SHOT
- 08 22 98 Cologne Bizarre Festival Multiple Angles PRO SHOT
- XX XX 96 Rio de Janeiro Praca de Apatoese Multiple Angles PRO SHOT
- 05 03 92 London Kilburns National Hall Multiple Angles PRO SHOT
- 08 09 86 Orange Théatre Antique d'Orange Multiple Angles
- 10 17 84 Tokyo Nakano Sun Plazza Hall Multiple Angles PRO SHOT?
Ha valaki tud segíteni az átmásolásukban, akkor írjon! Kösz!
Ja... És a Szigetes koncert megvan már valakinek videon? Számítógépes letölthető fájlok nem érdekelnek, mert sajna nincs otthon gépem...
Üdv néktek!
Ui1: A legcikibb dolog az volt a sajtótájékoztatón, amikor egy román nő úgy ejtette ki a zenekar nevét, hogy "Dö Kűr"...
Ui2: Volt ott viszont egy haláli aranyos ikerpár (lányok), akik szintén fotóztak, és akikkel dumálgattam is, de leléptek... Ha olvassák ezt a bejegyzést, akkor írjanak!