snakepit Creative Commons License 2002.08.13 0 0 2848
Hahó!

Csak nem birom ki, hogy ne szóljak bele ebbe a leszólásba:-)

Ha azt várod a Perry-től vagy Roger-től vagy bármelyik tagtól,hogy előtérbe kerülhet Robert mellett, akkor jó nagyot tévedsz. A Cure-ban stabil HÁTTÉREMBEREK játszanak R.S. kivül. Akiknél az sem árt, ha mellesleg tényleg tudnak játszani hangszeren.
Jason kicsit kilóg a sorból, neki kevés ideje volt önmagát adni(WMS 1996, BF 2000). Jobbára csak a régi számokat játszhatja, de azokat meg nem ő szerezte. Nagy különbség. Nem akarom leszólni, csak még nem tudott bizonyitást adni önmagából.
Roger kb. 100%-al jobban játszik Lolnál, de csakis láthatatlanul, mindenféle felesleges sallang nélkül.
Perry is szerintem maximálisan adja azt a többletet, amitől a Cure ma is Cure marad szintén a háttérből. A szólóra ott volt Porl ill. ma Robert.
Talán egyedül Simon az, aki többet lehet a rivaldafényben Robert mellett. Bár az is igaz hogy annyira jól játszik (szerintem),hogy nyugodtan benne van a világ top 10-jében.

Lehet hogy nem sikerült, de megpróbáltam válaszolni arra hogy miért is "nincsenek ott a szinpadon"

Csak megkérdezném hogy melyik volt az a rész vagy részlet amit Perry nem tudott eljátszani a Most Wanted-ben?

Snakepit

Előzmény: Pác Tivald (2845)