tivald Creative Commons License 2002.08.12 0 0 61
Most nyomtam először az A1 ringen és nagyon megtetszett a pálya. Kezdőknek szerintem nagyon hasznos, elég egyszerű, mégis élvezetes. A környezet is szép. Az egyetlen nehézség talán a jobbos ív utáni balkanyar, meg a célegyenesre ráfordító (kicsit közel van a boxutca kerítése, aztán néha eltrafálom, ha nagyon jól akarom venni a kanyart :-)). Szóval most mentem rajta először (braking point off, autoshift off), elég volt egyszer megnézni a pálya térképét és már nagyjából képben is voltam. Jordannel mentem 100%-on, a kis Sato-t mégis kenterbe vertem :-)
Bemelegítés: 14 kör, 1:10.954
Időmérő: 12 kör, 1:10.317
Verseny: 14 kör (25%), 1:10.265
13. lettem, de csak azért mert sokszor kicsúsztam. Kétszer elbambultam (jé, mit keres itt ez az 50-es tábla? ezek szerint a 100-ast már elhagytam? Satufék, bumm :-)), kétszer meg a többi idióta jött nekem. Pl. célegyenes előtti kanyart végre egyszer tök jól bevenném, erre előttem McNish kipördül, oszt keresztbe áll a betonon. Naná, hogy eltrafáltam...ennél a kanyarnál azért néha magamtól is elszálltam. Sato még így is mögöttem végzett, bár egyik kicsúszásomkor megelőzött, dehát én messze gyorsabb voltam :-)

Szóval nekem nagyon bejön az A1 Ring, visszaadta a játékkedvemet.

Üdv mindenkinek, jó versenyzést,
tiv

ui. szerintetek nem túlozták el kicsit a rajtgépet (vagy mifenét)? Ha szabályosan csinálom, akkor is mindenkit lerajtolok (pedig 100%-on van az AI)

Előzmény: panizzi2 (59)