T-Petra Creative Commons License 2002.08.12 0 0 324
Hali!

Az enyém kombi és nekem is nehezen csukódik. A focus is kombi volt előtte, ott semmi gond nem volt. Amit észrevettem, (kipróbálhatod nyitott ajtónál) hogy a gombot amikor megynomom azonnal nyit a retesz és kb 2 mp-ig húzva tartja, utána engedi vissza. Ha elsőre nem sikerált becsukni és rányitottam gombbal nem lehet azonnal lecsukni újra, hanem meg kell várni a 2 mp-et amíg retesz elenged. Azóta ritkábban nem sikerül, de még így is néha megáll félúton.

Megvolt az első tankolás. Éppen 7 literre jött ki a fogyi (tdci). Mondjuk nem is gyötörtem, 120 körül utaztam, és csak néh élvezkedtem a böszme nyomatékon. Ha ennyi maradna én igen megbékülnék. A fikusz 6,2-t evett télen nyáron.

Ha jól tudom a 6000-s hez passzol a távirányító amit adtak az 5000-hez. Ven egy hely ahol tudnának 6006-ot. Nekem spec az tetszik.
Kérdés: a 6006 on ugyanaz a távirányító?

Észrevétel: ma 3-an jöttünk kovojban és nem haladtunk tempósan. 80-90 között. Ott még 5-et sem kapcsoltam, 2000 körül volt a fordulat 4-ben. Amikor lassítottam, de nem fékkal hanem visszaendegtem a gázt, majd picit ráléptem dadogott a gép. Mintha kihagyott volna. Megtorpant picit, majd elkapta. Mi a franc ez??
Van valakinek tdci? Azon is ilyen?

Köszi