jani0625
2002.08.12
|
|
0 0
5270
|
Sziasztok Kocsmások!
Hosszú hallgatás után elszántam magam hogy írok, bár eddig is rendszeresen figyeltem a fórumot.
Hőn szeretett csapatomnál(gyengébbek kedvéért:FALCO) valami nagyon relytelmes dolgok vannak. Senki nem tud még semmit, aki meg tudna az meg nem árulja el hogy kikkel tárgyalnak vagy kit akarnak idehozni. Mindenesetre azt mondták bennfentesek hogy csak aug, végére lesz kész a csapat.Na de legalább már edzenek,igaz eddig is már 1 hónapja egyéni edzéster alapján edzettek, csak én nem tudtam róla.
Azért néhány bennfentes elszólása arra enged következtetni hogy jövőre se lesz rossz csapat.
A másik ami miatt „tollat” ragadtam, hogy itt volt Szhelyen a 2003as kadett eb c-csoportos selejtezője.
Sajnos nem jutottak tovább fiaink, annak ellenére hogy az első két meccset megnyerték(portugálok és észtek ellen) az addig nyeretlen németek pedig mint a vadállatok úgy felszívták magukat és megvertek minket 20fölött.
Az utolsó játéknapon nyerni kellet volna a torna legerősebb csapata, az izraeliek ellen, persze nem sikerült: -30 lett.
Még néhány szó az izraeliekről: hááááááát, mikor először láttam őket játszani(max ugye 15 évesek), mintha egy jobb euroligás csapat lettek volna.Technikailag a magyar nb1 átlagát magasan verték és néhányan fizikailag is olyan szinten voltak.Egyszerűen káprázatosan játszottak.Szerintem sokukat viszontlátjuk még pár év múlva, persze nem nálunk, inkább az euroligában vagy a NBA-ben.Hát ennyi és persze Hajrá FALCO
|
|