Sziasztok!
Látom kezd beindulni a topic.
Ez legalább jó hír, hamár az időjárás ilyen ramaty! :-)
opelroy :
Minden Corsa-s nevében köszönjük az információkat!
Jó, ha van egy "belső berkek beli" ember közöttünk, akitől lehet tanácsokat kérni.
Érdekelne mi a garancia-politikája a szervizeknek az (el)ismert típushibákkal szemben az egy év általános garancia után. Tehát ha pl. nekem még nem jött elő a kormánymű hiba, de a gari lejárat után előjön, akkor megjavítható-e az egy év utáni csak fő alkatrészekre vonatkozó gari keretében?
C-Corsa Viva szervó nélkül? Hmmm. Városban a szervó pedig nagyon jól jön! Bár az is igaz, hogy 50 fölött már sokkal jobban szeretem a direkt kormányzást.
szipusz2:
"...1800-körül bekapcsol a turbo és szinte olyan erővel húzza, hogy irányíthatatlan lesz egyik pill-ról a másikra..."
Hű, sok tuningos pedig pont ilyenre vágyik! :-))
Na, komolyan. 3.6-ért én se Corsa-t vennék, annyiért már van egyel nagyobb kategóriás autó.
Az eddigi hozzászólások alapján úgy tűnik a motorral mindenki elégedett, kivéve LeonAProfi-t a fogyasztás miatt, a futóműről pedig senki nem panaszkodott. Szerintem ezek a legfontosabb részei egy autónak, és ha ezek jók akkor nagyon rossz vételt már nem lehet. Bár elismerem, hogy az említett problémák baromi bosszantóak, mégha meg is csinálja gariban a szervíz. (engem most megint nem enged be a távirányító, csak kulccsal tudom nyitni...)Azt hiszem szétnézek Clio/Punto/Polo/Saxo/206 topicban, kiváncsi lennék a konkurrencia típushibáira!
hapzi