Szia digitrain!
A dolog azonban úhy áll, hogy az első klubtalálkozókon is már részt vettünk évekkel ezelőtt , és az ott elfogadott SZABVÁNYOK szerint építjük a moduljainkat. Kár, hogy ezt pontatlanul tudod.
Nem celom a sardobalas, sot azt szeretnem, ha az orszag klubbjai mind tobbet kommunikalnanak egymassal, sot gyakoribbak lennenek a talalkozok is...
A szabvanyrol annyit, hogy biztosan szabvanyos a modulotok, de ugyebar valtoztattatok rajta, hiszen vegig kell vinni a digi jel mellett az Uhlenbrock feedback bus-at, ami mar a szabvany valtoztatasaval jar (vagy feedback-et nem hasznaltok?). Ez nem baj, -szerintem felreertettel- valaki kitalalja, es ha bevalik, akkor jo. A modulszabvany amugy is csak ajanlas, a lenyeg, hogy ne kelljen atfureszelni a modulokat, ha kiallitast akar az ember epiteni...
A kiállítási közösködést sem jól tudod, de ez nem ennek a fórumnak a témája.
Hozzam -ismerjuk jol azt az szemelyt akirol szo van, megnevezni nem fogom - egy harmadik embertol jott a "kozoskodesrol" szolo dolog. Mindenesetre majd eloveszem, hogy hulyesegeket beszel. Ha megsertettelek, akkor bocsanat.
A kozoskodesre jo alkalom lehet, hogy ha minden jol megy szeretnen Pesten egy modultalalkozot osszehozni, es Benneteket is szivesen latunk. Jo lenne a jovoben jo nagy kozos modulosszejovetelt osszehozni... :-)
Ha tudod ki vagyok , keress!
Jonehanyszor beszelgettunk mar :-)
Mas : Nem tudja valaki, hogy a roco 2-es lokmaussal szerelt rendszer osszehozhato-e a LENZ fekmoduljaval? Tudom, hogy elmeletben igen, de gyakorlatban sikerult-e mar valakinek ?
Crash_