TMK Creative Commons License 2002.08.11 0 0 3328
Debreceni koncert: szokásos utazásunk egyenlő a totális fejetlenséggel 12:45-kor tudtunk elindulni és 18:30 kor értünk csak a stadionhoz. 20-an 20 felé megyünk. Szerintem kevesen voltunk nagyon szerintem max 800 ember lehetett bár más mondott 1000 főt is. A szokásos eső megint jött szarrá áztunk volna ha nem fedett lett volna a koncerthelyszín. Szigi: volt az Alig hitted is kb a koncert középső részében. A változat szinte teljesen megegyezett a cd-n lévő albumverzióval. Igaz a véga felé lévő nem tudom milyen efektek itt nem voltak, de ez érthető is. Tombolás a számra olyan közepes, olyan átlag szám. Szemeély szerint tuti nem ez lesz a huzószámom a koncerten. A dobos már megint jól nyomta dobolás közben berepült a verő. :) Ákosnak tényleg nem szólt a mikrofonja és mikor ezt ő is tapasztalt hihetetlen mérgesség düh jelent meg az arcán, hogy valamit elbasztak. Összegezve eddigi leglaposabb koncertem volt. Lehete hogy a hangulatom tette ezt meg a kevés ember. Azért pogozni volt lehetőségünk nagyon jó volt. Bocsánat ha megint zavartunk volna esetleg valakit. Na mindegy 5 nap és Vonyarcvashegy.

üdv janó