Megértelek v_tibor! Olyan helyzetbe kerültél Te is, amelyből nehéz okosan kijönni. De biztosan megoldódik!
Más..
Tegnap voltam a szervízben, abban reménykedtem , hogy végleg megoldódik az általam már említett, előlről hallható kopogás. DE NEM! Kicserélték, a motortartó gumibakot, próbaút... pár km után kezdett a kopogás újra előjönni. A szerelő és én is az agyvérzés határára kerültünk. Vissza a szervízbe ott beült egy másik szerelő, aki nagyon meg sem akarta hallani azt a bizonyos hangot, amit már előtte hárman és kijelentette, hogy szerinte minden dízel így kopog. Akkor végképp paff lettem és már kezdtem rosszul lenni!
Vissza szervízbe ott kupaktanács a dolgozók részéró, majd közölték velem, hogy szerintük a kocsinak nincs semmi problémája, rendeltetésszerűen használható. Kérdezem tőlük, hogy azért hallották, illetve hallják azt a hangot nem? Elismerték, de azt mondták, hogy nem mindíg hallják intenzíven ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, hogy honnan is jön, meg már kicserélték a lengéscsillapítókat és a motortartó gumibakot is, de nem tudnak csinálni vele semmit, szerintük a dizelek igy kopognak. Szervízlap kiállítva.. rajta a hiba leírása és az is, hogy javítás nélkül vettem át a kocsit. Szinte ordítani tudtam volna, annyira rosszul esett a dolog + 2 nyugtató, de még ma is remegek az idegtől!!!:((((((((((((((((
A hiba leírása. Jól bemelegedett és nagyobb út megtétele (kb. 20 km) megtétele után ha a jobb kerékkel egyenletlen úton halad a kocsi -de nem kátyúkra kell gondolni- akkor tompa kopogás hallható előlről Hasonló a hang mint amikor a lengéscsillapító rossz, vagy a gömbfely kotyog. Kisebb sebességnél hallható jobban, mint a városi közlekedés. Ha leállítom a kocsit 10 percre, azt követően megint kell vel menni néhány km-t, hogy újra lehessen hallani.
Segítsetek!! Ti tapasztaltatok ilyesmit dízeles és benzines társaim?? Nagyon kivagyok, tehetetlen dühömben szinte bőgni tudnék:(((((((((((((
Mi a sz..-t csináljak? Imádom az autómat, de már-már az jár a fejemben, hogy megbántam a vásárlást!
:((((((((((((((((