v__tibor
2002.08.09
|
|
0 0
1371
|
Nem mintha védeném a kereskedést, de tényleg jóindulattal kezelték eddig a dolgaimat, valószínűleg a szállító cég(ek) ki-bepakoló emberei(?) vétettek. A kereskedő állítása szerint a festékvastagság a (valamiféle) tűrés-határértéken belül fog maradni. A nejem ragaszkodik a színhez, hiszen azért választottuk, mert ezt szeretnénk, és igaza is van. Sajnos műszaki ágon végeztem, nem jogon, ezért nem nagyon tudom hírtelen, hogy mire van lehetőségem, azonkívül, hogy az igazságérzetem rendesen dolgozik. Nem tudom, hogy valójában számszerűen mekkora kár ért így, mennyivel csökken(t) az autó értéke. Támadt egy olyan gondolatunk, hogy megegyeznénk a kereskedéssel abban, hogy megrendelünk egy újat eredeti áron és addig ezt használnánk, utána pedig annak adják el ezt, akinek tudják. Az új átvételéig meg kihasználnánk a halasztott részletfizetést (valami hirdetésből rémlik 3 hónapos halasztás), azaz addig nem fizetnénk részletet (ugyanis nem kp. a kocsi). Másik gondolatunk, hogy még kérnénk a vélt kárösszegig utólag is beszerelhető kiegészítőket, amit előbb-utóbb szívesen felszerelnénk (pl.: aktuálisan a további felverődés ellen sárvédő gumit, tetőtartót, szőnyeg, légterelő oldalablakhoz, stb., stb.). Vagy megkérdezzük hogy két hónap múlva mennyiért számítanák be ezt az újrafényezett autót egy újba. 22-es csapdája, aki tud, segítsen tényadatokkal !!! |
|