msebubu Creative Commons License 2002.08.09 0 0 4206
Hat ez a 30 kilo akar nekem is szolhatott volna...a modszer amugy egyszeru. 4 evig kezilabdaztam, aztan azt abbahagytam, mert masik suli, meg nemigazan volt idom, mert eleg sok faktot vettem fel gimiben. Eljartam inkabb ping-pongozni, amit tudtam csinalni 1 evig, mert utana inhuvelygyulladas stb., es utana nem csinaltam semmit. Innentol kezdve mar eleg egyszeru a dolog, plane ha hozzajon, hogy elotte se vetettem meg az edesseget, de akkor meg jartam heti 5-6 edzesre.
Amugy az ember persze eszreveszi, es persze morcos,es szomoru, es persze nekiall valami höje fogyokurat csinalni, amit tuti rosszul csinal, es csak jonnek ra a kilok, majd elszomorodik, hogy se fiu semmi. Aztan meg mindig marad minden a regiben, es megtalalja elete parjat, igy a nincs fiu depi megszunik. Aztan egyszercsak problemai vannak. Nehezen kel fel reggel, neha szedul, a veradason aszonnyak neki, hogy nincs eleg vere stb.
Na erre az ember lanya megkapja a szar labor eredmenyeket, az orvos hajleordibalasat, es vegre egy hasznos tanacsot, amit betartva fogy is szepen rendesen.
DE amit nagyon ki szeretnek emelni. Nem azert csinalom, hogy szep legyek, eppen ezert nem is igazan szandekozom az egesz huzavona utan elmenni plasztikai sebeszhez. Egy celom van..EGESZSEG! Nem akarok csini lenni, nem fogok soha miniszoknyat vagy egyeb cicacuccot hordani, mert elvem ellen van (höje elveim is vannak am), egyszeruen EGESZSEGES szeretnek lenni, csaladot szeretnek alapitani a kedvesemmel, es az egeszsegem jelenlegi feltetele az ep eszu fogyas.
Előzmény: Robzon (4200)