EeToN Creative Commons License 2002.08.08 0 0 274
Kedves masta_dry!

> ...egymást fikázzátok nyogodtan,...
- Nem, erről szó sincs. Remélem, Ramses II is így gondolja, ha mégsem, akkor ezúton is elnézést kérek tőle. Én maximálisan tiszteletben tartom az ő véleményét, az előbbi hozzászólásom nem személye ellen irányult, csak szerintem(!!) igazságtalanul bírálta az említett zenészeket (Mike Oldfield, Vangelis), akikről így egy hamis kép alakulhatott ki azokban, akik nem vagy alig ismerik őket. Az ő tekintélyükön esett csorbát próbáltam meg ezzel kiköszörülni. Ez az én véleményem. :)

> ...de ha zenészt/zenekart/stílust fikáztok, akkor nem árt odaírni, hogy "ez az én véleményem", hátha akkor nem kapnak mózesi színt a mondataitok.
- Újra beírom az inkriminált mondatot: "Mi a köze a számomra legkedvesebb műnek, az Oxygene 8-nak a borzalmas, sőt szerintem egyenesen szörnyű trance-zajokhoz? :)" Ebben a mondatban van egy "szerintem" kifejezés; szerinted ez nem utal arra, hogy "ez az én véleményem"? :) Direkt még egy smiley-t is raktam a mondat után arra utalva, hogy ne vegyétek véresen komolyan.

> Kicsit érdekes, hogy pl. a trance-zajok kifejezést használod. Általánosítasz. Hiba.
- Van abban valami, amit írsz, de rengeteg trance-et kellett már kényszerűen végighallgatnom, ami közül egy sem tetszett, így önkéntelenül is ez a véleményem az egész stílusirányzatról. De nem kizárt, hogy létezik olyan, ami nekem tetszene, ebben igazad lehet.

A többivel egyetértek.

EeToN