HOH Creative Commons License 2002.08.08 0 0 311
Megnéztem a szervízfüzetet. Tényleg benne van a szagszűrő csere, de ennél nagyobb gondra jöttem rá. Nem írták be a szervíz megtörténtét. Holnap mehetek a szervízbe 'felelőségre vonni valakit'. Lehet hogy én is hibás vagyok, hogy nem nyomtam a kezükbe, de megszoktam, hogy az előző tipusú automnál automatikusan megkerestéka kesztűtartóba és beírták kérés nélkül a dolgokat. De viszont ők is kérhették volna tőlem a szervízfüzetet. Ha holnap bemegyek akkor kicserétetem velük a szagszűrőt is, gondolom nem nagy ördöngösség egy szakszervíznek. Most szereztek nálam egy rossz pontot :(.

Ez úgy látom mindenhol úgy van, hogy amig az ember vásárolni megy, ott akar hagyni egy rahedli pénzt addig maximális kedvesség, de mikor már igazán tenni kellene valamit, szolgáltatni akkor már nagyívben le van sz...-va. Az előző kocsimmal is így jártam. A szervizük annyira gyenge volt és a problémára nem tudtak megoldást csak igéretet, így inkább váltottam.
Na mindegy, bocs hogy így kikeltem magamból de kicsit felhúzott ez a szervíz dolog. (Lehet hogy naivan azt gondoltam, hogy egy ilyen kategóriáju és áru kocsinál jobban oda figyelnek az ügyfélre mint egy tömeg autónál, persze ezt sem helyeselném, de ugyonúgy nem foglalkoznak senkivel :-( )

Előzmény: Törölt nick (310)