Jó volt nagyon, első sorban nyomtam. Volt Virus, Man on the Edge, Futureal, When Two Worlds Collide, miegymás. Mondjuk nekem a legjobban a Born as a Stranger meg a Brave jött be. Blaze szokásos idióta mozgását hozta, de nagyon jól lelkesítette a népet (sokan voltunk) meg egészen jól énekelt. Az jó volt mikor lement a néphez és valaki lecsapta a fejéről a baseball sapit, látszott ahogy kopaszodik :)))
A bandája is tök szimpi volt, nagy hangulatot csináltak. A basszer Rob Naylor nevével ellátott pengetőt is szereztem, meg SM posztert, amit koncert végén dobáltak a nép közé.
Persze mi ez a másnapi törölközőhöz képest, amibe az isteni Jon Oliva verejtékezett ;))))) Na azt a Savatage-koncertet próbálja meg vki felülmúlni! Mellettem egy szakállas, hosszú hajú, szimpi román csávó csápolt, koncert után vmi alkalmi haverjának mondta tört angolsággal: náo áj ken resztin písz!
Persze lehet, hogy ez már offtopik :P
Jut eszembe, tegnap láttam a Murder by Numbers (Kísérleti Gyilkosság) című filmtörténeti mérföldkövet Sandra Bulldoggal a fő- és ilyen-olyan executive produceri szerepben, nagyon jó volt hallani ahogy a Number of the Beast üvöltött egy jó percen át a film közepénél :)