love cat Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2671
A meddő vitához egy pici hozzászólás:
Fontos azon vitatkozni ki Cure-os és ki nem, miben látszik az emberen?
Ha a ruha teszi,akkor én már előbb voltam Cure-os mint megismertem 89-ben a CURE-t.:)
Mert a fekete mindig bejött nekem.
Én még mindig az a 16 éves lány vagyok emlékezetemben aki,ami voltam anno és először csodálkoztam a real világra.
Az a cucc pediglen ami volt rajtam a koncerten az én normál napi viseletem.A hajam meg,sajnos így szeretem csíkonként vörös-feketére festve. Sajnos ilyen lökött tyúk vagyok.
Vagy egy anyukának másképp kéne öltöznie,mert a társadalom elvárja,hogy az Anya komoly minden örültségtől mentes személy legyen alap és rendes esetben?
Nem gondolom.Egyébként mi a normális? Ha meglátsz egy palit a villanyoszlopon rendőrt kiáltasz,hogy szedjék le ezt az örültet,miközben csak villanyszerelő :)
Persze,ha vki megnézi a képet amit Dóri felrakott,vagy ismer hát anyának nem tippel az biztos :)
A munkahelyem em volt olyan, ahol elvárták volna a selyem ing,talpig elegancia öltözködést.Sőt ki is röhögtek volna. Mert szenvedélybetegekkel (drog) ha magadat adod és nem egy felvett sémát előbb fogsz kapcsolatot teremteni,előbb fognak elfogadni,bizalmukba fogadni.
A lényeg,ha megcsinálom amit kell,mert az a munkám, feladatom,stb.akkor nem mindegy fehér vagy fekete ruhában teszem meg?

De ha már vki megtalálta a Cure-t és hallgatja nem kéne inkább örülnünk,hogy ezt a zenét érzi közel magához és nem a számunkra elfogadhatatlan csöpögös nyál zenét?
Lehet,hogy az elején divatból,buliból hallgatja,de ha ráérez az ízére ,akkor az ok.
Bár kicsit engem is taszít a dark vagyok,goth vagyok menő vagyok,járjunk talpig feketében eltúlozva azt című séma.
Aztán megyünk voodooba és annyi csipkekesztyűt látunk,hogy csak ámulunk.És jön a dárk rendőrség is:)

A képek rólatok és rólunk sikerültek.A koncertről nem igazán lettek szép és jó képek.De ami a legfontosabb!!!!!Mindenki aki nem hitte el eddig,hogy találkoztunk Snakepittel Jason-el és Perry-el,azok kedvéért pár nap esetleg 1 héten belül beszkenneltetem a képeket és felrakjuk a netre :)

Kicsit hosszú és talán értelmetlen,de ha már megírtam felrakom a fórumba.
Csók