patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2657
Nézd.Én dolgozni is feketében járok.Mindenhova.Kivéve,amikor már akkora meleg van,hogy nem lehet kibírni.De még akkor is.Ilyen vagyok.A szakállam sem borotváltam le.Nem is fogom.Pedig a munkahelyemen szörnyülködnek az emberek.Volt egy időszak,amikor "civilben" kellett melózni(egyébként van rendszeresített munkavédelmi ruha) és nyüzsögtek körülöttünk a vezérigazgatók(akiknek baj,ha a háromműszakos tróger borostás) akkor is "normálisan" öltöztem.Ja nem vagyok rendőr:-))

Én konkrétan azokról beszéltem(gondolom Gallup is),akik a sziget kezdőnapján filigrán kis taréjt készített magának,befestette zöldre és kész volt az igazi punk.Ma pedig szépen levágta a maradékot,amit egy héttel ezelőtt "kifelejtett".Ők azok,akik nem "őszinték".Ugyanígy ki is festhettem volna magam,de nem a stílusom.De ha én monjuk Britniszpírsz rajongó vagyok és szeretem valamilyen szinten a Cure-t és elmegyek,még nem biztos,hogy feketébe fogok öltözni.
De hagyjuk ezt,úgysem lesz eredmény:))

A képekkel az a baj,hogy egy majdnem őskövület gépem van itthon és nem bírom áttölteni a képeket rá.Holnap megy orvoshoz és ha igaz,akkor nemsoká meg is lesznek a képek.

Előzmény: e_dora (2630)