Lappantyú
2002.08.07
|
|
0 0
4116
|
Jó, hát valószínűleg hibát követtem el az előbb, mert több ember nevében beszéltem: nincsen ehhez jogom.
Akkor hát csak magamról mostan. :-) Én így csinálom és ezt így jónak találom. Nem vagyok permanens fogyókúrázó, évente általában egy-két hónap van, amikor - hogy így mondjam - tudatosan táplálkozom és tudatosan többet mozgom. Nem diétákat csinálok végig, hanem kevés zsírtartalmú, saját magam által elkészített főételeket eszem és sok-sok zöldséget, gyümölcsöt. Aztán, amikor elérem az általam elfogadott (cseppet se vékony, sőt) súlyt, akkor visszatérek az eredeti étrendemhez. Nem pakolok csokikat magamba (nem szeretem az édességet), de bizony, eszem zsíros ételeket, mert azokat meg szeretem. Aztán persze ezek az ételek kilók formájában gyülekeznek rajtam és amikor elérem az általam már nem elfogadható súlyt, akkor jöhet megint a visszafogás. Ezzel a módszerrel én nagyjából hat éve tartom a súlyomat 59 és 63 kiló között. A 168 centimhez ez nem kevés, sőt. De nem egészségtelen, sőt. :-) Nem hisztizek, hogy nem tudok lefogyni és nem akarok hatvan kilónál kevesebb lenni. De hatvanháromnál több sem. Ezért vissza-, visszanézek ebbe a topicba időnként. És jól vagyok. Nagyon jól. :-)
Lappa |
Előzmény: Robzon (4115)
|
|