Ismét egy hozzászólás Robzon védelmében.:))
Világéletemben volt rajtam 6-8 felesleges kiló, már gyerekkorom óta. Mindig megpróbáltam leadni, hol sporttal (természetesen rosszul megválasztott sporttal, ugyanis a konditermi sulyemelgetés nem fogyaszt), hol diétával (persze, e kettő általában nem együtt volt), egyszer még az adipex csodabogyót is beszedtem, tényleg lefogytam és tényleg visszajött.
Soha semmivel nem értem el tartós eredményt.
Tavaly elolvastam az Alakformálás topikot végig(!), betartottam az ott leírtakat (aerob mozgás, diéta) és láss csodát, 8 kiló eltünt és azóta sem jött vissza. Hozzá kell tenni persze, hogy heti háromszor most is futok, legalább egy órát és a táplálkozásom is alapvetően megváltozott, nem tértem vissza a korábbi étrendemhez.
És ez most már életem végéig igy lesz (remélem), tehát futni fogok és megválogatom, mit eszem.
Azóta agitációt folytatok környezetemben, mert úgy érzem, meg kell osztani másokkal, amit megtanultam, egyrészt saját tapasztalataimból, másrészt könyvekből, mert rendesen utánaolvastam a témának. Azt veszem észre, hogy aki tényleg fogyni akar, annál működött, van viszont jópár ismerősöm, aki nagyon szeretne fogyni, de majd holnap kezdi el...