[ha másra nem, hát arra mindenképpen jó volt robson megjelenése, hogy felpezsdült a vita, vitázni pediglen jó.]
Kedves robson, azt hiszem, a korreográfia mindig ugyanaz, bármely topicban is jársz. Jössz, mint egy úthenger, leüvöltöd a hajat az ember fejéről, aztán jönnek az ellenlábasok (sokan) és kritizálják a stílusodat, meg jönnek a kedvelők, akik védenek. :-) Tetszik nekem a kitartásod, hogy nem adod fel, soha. :-)
Úgy gondolom, hogy ha egy embert is boldogabbá (nem vékonyabbá, boldogabbá) teszel azzal, amit csinálsz, akkor megéri, hogy a többieknek el kell viselni, hogy bizony, nem úgy beszélsz, ahogy nekik tetszik.
Azt hogy ki mikor tulsulyos, es mikortol lesz a pihenes dögles, az eves pedig zabäläs, ezt mindenkinek magänak kell eldöntenie. - írtad nekem.
Ez így van, a legteljesebb mértékben. Én csak azért emeltem fel a kezem tegnap szólásra, mert úgy tűnt nekem: te eldöntötted helyettük. És én azt nem szeretem. Mindamellett (és azt hiszem, ezt tegnap is leírtam, teljes mértékben egyetértek azzal, amit a gyógyszerekről írsz. Azzal is, hogy a tartós soványság az emberek nagy százalékánál kizárólag mozgással és zsírszegény, egészséges étrenddel érhető el. Csak hát, hidd el, sokan vagyunk, akikre ha rondán néznek valahol, akkor elvörössödnek, lebiggyesztik a szájukat és hazamennek. Inkább.
Úgyhogy van az az alakformálós topic, ahol nyomultok keményen, virtuális és valós súlyokkal, kiabálásokkal, kövér, hájas disznók emlegetésével. És az sokaknak (itt van például kockás) segít. Ők odamennek, odaírnak. Ez a topic meg olyan barátnői kvarterkázós szokott lenni, időnként felmerült benne, hogy ki mit tud a tablettákról, aztán a többség elmondja, hogy ááá, nem jó az, ne csináljad (most ez kicsit elmaradt, de jött volna, inkább csak nem értünk rá). Aztán cserélgetünk recepteket és főleg, legfőbbfőleg biztatgatjuk egymást. Ez ilyen topic, és ezért szeretik az emberek, legalábbis régen, amikor még jobban pörgött, ezért szerették.
Úgyhogy, kedves robson, talán az a legjobb, ha tartod magad a mondáshoz: ha Rómában vagy, csináld azt, amit a rómaiak. És én a magam részéről megígérem, hogy sosem megyek az alakformálásba buksit simogatni. :-)))
Lappa