Aqulia!
Nem kiväntalak megserteni, a stilusom meg olyan amilyen. Azt hiszem ha kepes lennek, akkor nekem kellene megsertödnöm azon, hogy szemelyeskedsz, ahelyett, hogy arra välaszolnäl amit irtam.
Biscuit!
Kedves, hogy meg tudod mondani, hogy az elmult 20 ev edzes sorän milyen szemelyes tapasztalatokra nem tettem szert. :) Tudod ez ugy megy, hogy forgatja az emeber a szakirodalmat, hall mäsoktol dolgokat, aztän szepen kialakitja a sajät filozofiäjät (ami ha jo, egybecseng mäsokeval), es amin csiszol az idö elörehaladtäval. Csiszoläsilag pl jo lenne, ha kifejtened a velemenyedet arrol, hogy szerinted miert volt olyan ovatos a doki amikor neked felirta a Reductil-t? Ha valaki kepes gyogyszeres segitseg nelkül egy olyan etrend vältoztatäsra mint te gyogyszerrel, akkor miert ne probälja meg? Nem hiszel az emberekben? :) Szerintem az emberek jo resze kepes lenne pszichoaktiv anyagok (pl. Reductil, ugye) nelkül is lefogyni. Illetve ha nem egyböl kepesek rä, akkor edzhetik az akaraterejüket (a mär emlitett kis lepesek modszerevel). Csak meg kellene probälni, nem pedig a bogyokat nyeldesni. A drogokkal kapcsolatban szerintem ott kezdödnek a bajok, amikor valaki kinjäban nyul valamihez. Amig jokedveben (bulibol) iszik, sziv stb. addig oke, belefer a viharos ifju evekbe ez is. Nem tudom miert, de a pszichoaktiv anyagok fogyaszto celu felhasznälät nagyon hasonlonak erzem, mint a kinunkban drogozäst. Bajom van, valami nem megy, hopp egy bogyo. Kinomban bogyot nyelek, amivel kivältom a kinomban zabäläst. (Szeretethiäny, kudarcelmeny, erre elökerül a csoki/chips: kis orälis maszturbäläs a szerotoninszint felpöckölesere.) Olyan mint amikor a kinjäban heroin függönek (ezt nem szokäs bulibol bökni :)), felirjäk a methadont, de ettöl meg nem gyözte le a kinjät, jo esellyel vissza is fog esni. Nem tudom, lehet, hogy hülyeseg, es az emberek ältaläban veve köcsögök ehhez (ahogy ällitod), de megis azt hiszem, hogy az lenne a szep, ha szepen fognä magät a dagikäm, es kigyurnä az akaraterejet, szembenezne a köversegevel, leküzdene es ettöl megerösödne ugy hogy sokkal sikeresebb lenne.