sarti88 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 108
Sziasztok!
Végre mire hazaérek megtaláltam amit kerestem. Ui. a Sarti utazás előtt csak a halkidikis anyagot találtam meg.
Én is egy időben voltam a Heaven-el, sőt egy hajón voltunk kirándulni.
Mi autóval voltunk. annyit tanácsolnék az autósoknak , hogy a jugó autópálya után higgadjanak le, mert tele lesz korlátozással a szakasz a határig, ill. a bulgár részen dugig rendőrrel. Számoljatok odaérkezés előtt még egy hosszabb hegyi menetre, és arra, hogy a görög autók nagy része nem véletlenül van tele sérüléssel.Szófiánál vigyázni a visszautnál, mert nincs nagy tábla csak kicsi nyilas, és ha balról gyárkéményt láttok a kereszteződés után, gyanús, hogy túlmentetek.
Mi Thessalonikiben csíptük el a felhőszakadást, bár már Bulgáriában is tengelyig jártunk néhány faluban a vízben. A Ring Roadról amig ki tudtunk menni az autopályára két csúnya balesetet is láttunk egyetlen kereszteződésben.
De nem akarok senkit elrettenteni, rendkívüli időjárás nálunk is van. Ez olyan szempontból még jó is volt, hogy az első pár nap nagyon tiszta volt a levegő. Akik csupa jó időben vannak ott ennyi szépségét nem látják az Atos hegynek. Amint mentünk a partra naponta mindig más képével örvendeztetett meg bennünket.
A fürdés az első nap nagy csalódást okozott, ui. a felkavart víz tele volt szeméttel, de ezt csak a vihar okozhatta, mert később már tiszta volt. A part is nagyon szép. A napernyőt és a búvárcuccot ne felejtsétek otthon(A gyerekeknek csak a lábát lehetett látni).
Csoda szép sziklák vannak a környéken. De nézzétek meg a sarti.euroweb.hu képeit, s már utaztok is.
Ja és még valami .. több a magyar, mint a Balatonnál.