macska71 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 1443
Sziasztok!

Én július 20-án, szombaton estem át az Optik-Mednél a műtéten. Nekem semmi fájdalmam nem volt, viszont a Ciloxan-os csepegtetés hatására állandóan folyt a könny a szememből. Az első nap ki se tudtam nyitni a szemem, annyira fényérzékeny volt. Viszont a dokik úgy találták, hogy mivel nagyon szépen hámosodott és egyáltalán nem volt fájdalmam, ezért a második nap levették a védőlencsét. Ettől azért tartottam egy kicsit, mivel a párom - aki szintén megműttette a szemét - azt mondta, hogy neki ezután kezdett csak fájni a szeme. Megúsztam ezt is, egyáltalán nem volt fájdalmam. A 10. napon a korrekciós visus mindkét szememen 0,9 volt. Most napi 5x csepegtetek Flucont. Egy darabig volt szellemkép, de csak 2-3 napig, így azt is szerencsére megúsztam.

Na, ez egy kis reklám volt az Optik-Mednek. Itt is tudnak úgy műteni, hogy ne fájjon. Már ha ez az orvostól függ, de szerintem inkább egyéni érzékenységtől.

Esetleg arra mondhatna valaki valamit, hogy miért van az, hogy amíg nem csepegtetek Flucont a bal szemembe, addig élesen látok, utána viszont romlik.