VB, szerintem mindenki poenkodott, a "hunyo" is, nem tudom miert kellett ekkorát parázni a dolgon.. dehát.. mi már ugye komoly, felnott, koros emberek vagyunk :)
de orulok en is mindenkinek..
sőt, részletezem, mert vki már ugyis csinált ilyet.
előszöris senkiben sem csalodtam, ez tök jo..
watersrol, lovecatrol (és tsa) mar volt képem, és pont ilyenek is voltak (w. hajszinétől eltekintve, nagyon menő).. zseti meg nagyon vidám volt mindig és jo volt, hogy élénken tartotta az embereket(pl párját:).. KerrTBootor koran meglepodtem.. (a cure fiatalit)
Aztán voltak páran akik csak valakik valakijei voltak, és azok is jofejek voltak (cureos harmadágon még jofej..).. és gallup is megfelelt a prekoncepcioimnak (hude diplomatikus..) :)
és mind nagyon szépek és okosak vagyunk.
na.. képeim: nincs scannerem, csak le-digifotoztam a fényes papirképeket, nagy felbontásban, ugyhogy kb félmegások..
itt vannak
komments balrol:
1. kép valaki fogja a fejét, másik fej talán vadnyul.. aztán sapkába gallup, srác a haverja nemtomki, jobbra ersekdora
2. kép ugyanez a felállás
3. szőke hölgy és társa ?.. fejétfogo hátul, narancsruha-pókszem: zseti, (első 3 képet a kedvese csinálta), a többi alak lásd. 1-2. kép
4. Flare, Gallup, Zseti, x(vadnyul tesoja?!), Vadnyul, x, Lovecat, Snakepit. Vki a földön hátul, azt ismerjük?
5-6. asztaltársaság, mint 4-esen
7.kép: a Mission koncert, de előtte az árokban balra a pirosas fej a nagy objektivvel waters :)
Hatalmas bocsánat, akikre nem emlékeszem, de csak azt a pár arcot tudtam megjegyezni, akikekkel folyamatosan kommunikáltam! Szoval help kiegésziteni a listát.