Anticato Creative Commons License 2002.08.06 0 0 47
/off

elnyomott : "leginkább materialistának vagyok mondható, még ha ez manapság errefelé nem is "divatos", "

Tényleg így látod ? Csak egy csepp tévedésben vagy ! Szerintem készíts egy kis statisztikát, akár csak itt a val-fil részen, hogy hányan ateisták vagy materialisták. Hogy az egyebeket is emlegessem, számold össze hány vallásfikázó topic van. Mintha a jelen társadalomnak ez lenne a legégetőbb problémája. (gondolj meta-ra pl.)

Szóval én messzemenően nem értek egyet veled, de tulajdonképpen akkor most mit keresel itt ??

Más : "s nem tanulnak, hanem hisznek"
Mert mit tanulnak, töménytelen részletet, nulla nevelés mellett. Össze lehet állítani abból is, de ahhoz kell kiváncsiság és bizony nagyon kemény tudományos képzettség szerintem. De ez honnan lenne meg amikor ez a terület manapság egyre sokadrendűbb. A "fontos" materiális dolgok mögött (mint pénz és mégtöbb pénz, ...).

Mert persze (de előre is bocsáss meg :) te roppant kultúráltan és toleránsan fikázol, "foglya" , "a hit kábítószerétől", de ez nem sértés ugyebár, csak nyugodtan szipuzzanak, hozzád nem ér fel a "megitélésük" .

Már megbocsáss de én pont ettől a mentalitástól megyek fejjel a falnak, "gondolkodó emberek" ....

Előzmény: Törölt nick (44)