hellobello.
vegigolvastam amiket irtatok es muszaly hozzaszolnom... :)
Eloszor is: a testmozgas KOTELEZO! Barmilyen csodatablettat bevehetsz, lehet hogy nem leszel ehes, de a borod csunyan kinyult fog maradni ha nem mozogsz rendszeresen, min 3X egy heten. Magyarorszag azert mostmar elegg fittneszorult, mindenhol lehet kapni videokazettat, vannak tornatermek, aerobic orak, szemelyi edzok, kinek kinek kedve nomeg penztarcaja szerint.
Masreszt: az ilyen csodabogyok placebo hatasaban en jobban hiszek mint valodi kovetkezmenyeiben. HIaba veszed be es nem eszel semmit, gyenge leszel mint a harmat, 3 lepcsofokot sem tudsz majd megmaszni liheges nelkul. Nezzetek csak korul az utcan, mennyi vekony csont es bor pandamaci szemu lany van, nulla energiaval.
Aztan: anyum rendelt ilyen tablettat. A telefonban a hozzaerto azt mondta: lustak illuzioja hogy ez hasznalni fog... engem ez elegge meggyozott.
Vegul: hozzateszem hogy en doha nem probaltam semmilyen port, gyogyszert. A testkontrollt es minden egyeb elmeletet kivulrol fujom, kezdve a Hay fele dietatol [kulon a hu es kulon akrumpli] a csak szenhidrat vagy csak ez csak az dietaig.
Nagymamaink modszere az igazi: egyel kevesebbet, mozogj sokat! Es mindenekfelett: legyel egeszseges, energikus, jokedvu...
:)
2i
ui: hozzatennem, hogy 160magas vagyok es 51kg, mindenfelet eszem de mertekkel es hetente min. 2-3szor jarok konditerembe vagy aerobic orara, alkalmankent pedig jogazom. Csakhogy meggyozzelek titeket, nem a levegobe dumalok :P