shabbarulez Creative Commons License 2002.08.06 0 0 304
Tudtommal hálókártyát jelent. Nem tudom neked milyen szűrő meg ilyenek kellenének. Ez nem ADSL hogy spliterekkel válasszák szét a hangot az ADSL modem jelétől, és nem is jár hozzá NetMod egység mint az ISDN-hez hogy soros kábelen csatlakoztasd mint egy modemet. Meg ide szűkös is lenne az a drót. :) Semmi már értékes ketyerét nem fogsz kapni: switck, router, gateway, settopbox meg ilyenek.

Settopbox majd akkor lesz ha lesz digitális kábektv adás. Ha meg lesz IP telefónia ahhoz is kapsz pár hardware eszközt, de ezeket majd a szolgáltatás indulásánál kapod meg ha előfizetsz.

UTP kábelt ajánlom hogy adjanak mert rájukborítom az asztalt, nehogy már én sasszézzak el egy boltba venni 15 méter kábelt hogy összekössem a fali UTP foglalatot a hálókártyával. Nekem 150FT lenne métere, nekik meg mivel rolniba, nagytételbe veszik 30 alatt. Ha szőrőznek ezen a 400-500FT-on mert morcos leszek. :) Nehogy már egy több százmilás beruházásnál a madzag legyen a fő téma. Egy lépcsőházra úgyis elhasználnak több száz métert. :)

Előzmény: Hülyesamu (303)