simine Creative Commons License 2002.08.05 0 0 1332
Sziasztok!

Autótól független , egyéb gondjaink miatt nem tudtam hamarabb jelentkezni.

Megbeszélt időben mentünk átvenni az autót. Átvételre megvolt az Aral kártya, zöld kártya.
Kb. 1000 km után klímával a fogyasztás 4,5 liter.
Nekem tetszik:))

Hátul ülök a gyerek miatt és távolabb van a fejem a plafontól mint a férjemé elöl:) tehát hátul nem csak a gyerek ülhet. Na jó ez vicc volt, a legtöbb gyerek magasabb nálam.
Elöl viszont nem az igazi, mert a fejlámla túl magasan van. Erről ennyit.

Zörgést még nem nagyon tapasztaltunk. Lehet, hogy nem elég kifinomult a hallásunk, viszont kis sebességnél néha éreztem, hogy jól beremeg. Na ekkor zörög minden.

Sajnos még nem jutottam el addig, hogy én is vezessem, jgy nem tudom elég pontosan leírni a köv. problémát.
Többször fulladtunk le az autóval olyan helyzetben, hogy valaki után nagyon le kellett lassítani, (szinte megállni)vagy kereszteződésben megállni. Sőt olyan is volt, hogy lefulladt, újraindítás, a párom indulna megint lefullad. Szerintetek van valami baj, vagy csak bénák vagyunk? Mivel nekünk még nem volt és nem is vezettünk korábban dízel autót, nem tudom az normális-e, vagy probléma jele, ha a kipufogó fölött kicsit fekete kormos a járgány.

Magnó: Gyárit kértünk bele. NEm is tudtam erről a sebességfüggő hangerőszabályzásról, csak itt olvastam és aztán figyeltem fel rá. Ma viszont érdekes dolog történt. A kislányom nagyon szeret az autóban üldögélni. Ma is ott ültünk és halgattuk a rádiót. Volt úgy, hogy 0 hangerőn álló helyzetben túl hangosnak éreztem. Meg is lepődtem, hogy nem lehet ennél halkabbra állítani, de egyszercsak magától lehalkult, sőt teljesen elnémult. Ekkor felvettem kb. 3-ra, majd egy kis idő múlva úgy felhangosodott, hogy csak úgy kapkodtam a gombok után. Autózás közben ezt még soha nem tapasztaltuk. Szerintetek ez mi lehetett?
Ugye azt írtátok korábban, hogy a gyári magnót nem lehet kivenni? Kár.

Nos, azt hiszem ennyi egyszerre elég.

Üdv,
simine