gywild Creative Commons License 2002.08.05 0 0 2505
Hello skacok!

Most jutottam a gépem elé a koncert után. Még mindig vadul élnek bennem az élmények, a képeket, a muzsikát képtelen vagyok kiűzni a fejemből (bár nem is akarom!). Szerintem maga volt az álom ez a 135!!! (azért a Szigeten ez csúcs) perc. A hangulat óriási volt, s ezek a dalok (The kiss, Plainsong, Siamese twins, stb) teljesen letaglóztak! A Forest után az órámra néztem, 11 volt, s szinte biztos voltam benne, hogy vége, de szerencsére tovább folytatódott a gyönyör!

S ahogy a fórumban látom, mindenki hasonló véleménnyel volt a koncertről! Az újságírókkal meg ne foglalkozzatok (főleg az olyanokkal, akik még a Lovecats-et is hallották - nevetséges!)
Nagyon sok haverom volt kint (olyanok is akik nem ismerik olyan behatóan a Cure-t, mint mi), s mindenki áradozott!
Szerintem jelzi a koncert erejét, hogy én nem emlékszem olyan show-ra, ami ennyire egy véleményen tartotta a rajongókat (sok fanyalgóra számítottam - szerencsére tévedtem).
Voltam már néhány koncerten, (még csak hatnál tartok), de számomra ez volt a 89-es pesti móka után a legmeghatározóbb!
Sajnos kevesetekkel tudtam kint összefutni (telefonom idő előtt lemerült), de nagyon örülök, hogy Lovecat-et és Snakepit-et megismerhettem :)
(Ájtinkdiszizdöbeginningofebjútifulfrendsip!)

Szóval ezt az estét soha nem fogom elfelejteni!

I hope this dream never ends!

figurehead