Biscuit Creative Commons License 2002.08.05 0 0 4000
Bocs, de szerintem életveszélyes teljesen ismeretlen, Mo-on nem törzskönyvezett szereket rendelni az interneten. Mit csinálsz, ha véletlenül valami baja lesz tôle a mamádnak? Ki gyártja ezt a cuccot? Kit fogsz beperelni? Szerintem küldd el a mamádat orvoshoz, mert csak orvosi felügyelet alatt lehet normálisan fogyni viszonylag veszélytelenül. Annál is inkább, mert ezeket a gyógyszereket nem szedheti mindenki. Azok, akik Olaszországban bekrepáltak a R-tól, nem az elôírásnak megfelelôen szedték. Különben ismerek olyan akaratgyengét, aki R-szedés alatt is képes volt hihetetlen mennyiségeket zabálni, lefogyott ugyan egy kicsit, de azóta visszahízta meg dobott rá még néhány kilót. Nincs mentsége, teljesen egészséges volt, nem volt hormonzavara, semmi, egyszerűen csak imádta a kaját, és utált mozogni. Nem tudom, hogy csinálta, nekem teljesen elvette az étvágyamat ez a gyógyszer. Egyébként R. is kétféle van, azt hiszem, az egyikben fele annyi a hatóanyag mint a másikban, de azt is a doki dönti el, hogy melyiket írja fel.
Előzmény: S.F.Maranello (3996)