Törölt nick Creative Commons License 2002.08.05 0 0 171
Kedves Cattani!

"Az Atv gyülölködő musora van?Neki nincs saját müsora,3 másik jobboldali ujságiróval vezeti."

Lovas nem 3 újságíróval vezeti a műsort, hanem egy személyben. A három újságíró a vendége, ha tetszik, vagy a műsor állandó résztvevői. De Lovas ill. a szerkesztő (a nevét nem tudom) szerkesztik, ők döntenek a felvetendő témákról. Mivel az adás élőben megy, Lovas dönti el egy személyben, hogy mely témáról mennyi szó essék, milyen súllyal szerepeljen a műsorban, satöbbi.

"Nem nézem igy nem tudom van-e ott gyülölködés,de hétfön uo.baloldaliak gyülölködhetnek."

Ez tetszik. Egyiket sem nézed, de máris feltételezed, hogy a baloldaliak gyűlölködnek.

Egyébként elolvastam a múltkori Lovas-cikket. Nem akarlak megbántani, de részemről: semmi különös... Talán csak annyit, hogy igen-igen méltatlanul bánik Mészáros Tamással, kollégájával. 'Különös kapcsolatban állt a színházi függönnyel' - vagy valami hasonlót írt róla... Nos, Mészáros az egyik legkomolyabb, legfelkészültebb színházi szakértő ebben az országban. De mindegy... Úgy értem, tökéletesen mindegy, hogy mit ír le róla Lovas. Ez Mészáros renoméjának biztosan nem árthat.

Előzmény: Cattani felügyelö (164)