Biscuit Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3980
Nem baj, úgysem kell nagyon kajára költeni. A zöldség-gyümölcs nyáron olcsó, a Reductillal együtt tilos alkoholt fogyasztani, a drága kaják helyett lehet alapélelmiszereket venni (kefir, joghurt, tej, satöbbi). A kenyeret, édességet, bakonyi sertésszeletet, kávét el lehet felejteni. Kávét azért is, mert a R-lal úgyis élénk vagy, nem kell semmilyen serkentôszer. Ez is egy kedves vonása.

Néha körülnézek a közértben, és döbbenten látom, hogy milyen mennyiségű kaját képesek az emberek megzabálni. Tudom, tudom, hogy nagy a család, meg elôre vásárolnak százezer napra, de akkor is! Disznóhús, mélyhűtött szarok, olajos, zsíros, tésztás cuccok, stb. Ebbôl rittyentenek valami millió kalóriásat, és csodálkoznak, hogy a gyerekeik ilyen fórumokon szenvednek.

Nálunk is disznózsír alapú étrend volt, de a nagykorúság elérése után egyszerűen megtagadtam az otthoni étkezést, és el volt intézve a dolog. Mindenkinek ajánlom, hogy ha nem tudja átállítani anyut a normális ételek fôzésére, akkor bojkottálja az ebédet meg a vacsorát. Meg a reggelit, nálunk az is elég húzós volt.

Előzmény: S.F.Maranello (3978)